SmartDate® Xtreme Plus
een 'market-first' innovatie

 

© 2021

Grotere productiecapaciteit

Markem-Imaje introduceert als eerste aanbieder van TTO-coderingsoplossingen ter wereld de SmartDate Xtreme Plus-printkop, waarmee de superieure duurzaamheid van thermotransferprinten met hoog harsgehalte binnen handbereik komt.

Dankzij deze baanbrekende innovatie kunt u extra duurzame en scherpe codes printen met linten met een hoog harsgehalte zonder dat dit ten koste gaat van de verwerkingscapaciteit.

Een baanbrekende innovatie alleen beschikbaar bij Markem-Imaje
- Wereldleiders in TTO-technologie

 

Betere prestaties mogelijk maken

 

Het geavanceerde ontwerp van de SmartDate® Xtreme Plus-printkop maakt het mogelijk hoogwaardige, duurzame codes af te drukken met een snelheid tot 600 mm/s, tweemaal de snelheid van de volgende snelste codeerder op de markt die harsrijke linten gebruikt.

Bereik de duurzaamheid en krasbestendigheid die nodig zijn om ervoor te zorgen dat codes niet uitlopen of verdwijnen in hete fabrieken, of eraf wrijven tijdens het vervoer.

60% meer probleemloze codering. De SmartDate Xtreme Plus is ontworpen voor uw meest veeleisende toepassingen en is standaard 6 maanden of 40 km gecertificeerd.

Minder onderhoudskosten

Gemakkelijk in te stellen

Geen compromissen meer

Superieure duurzaamheid voor thermotransfer afdrukken

 

De snelste high resin thermotransfer coderingsoplossing ter wereld

 

Wilt u de eerste zijn?

 

Iets groots voor de TTO markt

 

Met een snelheid van 600 mm/s levert de innovatieve SmartDate® Xtreme Plus printkop de snelste high resin TTO-codes op de markt.

Meer dan een printkop, een innovatie in het hart van de TTO technologie.

Deze nieuwe printkop is beschikbaar voor de SmartDate X65-printer en kan gemakkelijk in enkele seconden worden gemonteerd. Geen gereedschap nodig.

Ideaal voor uw meest uitdagende toepassingen

 

Ontworpen voor de meest uitdagende toepassingen die een maximale duurzaamheid en superieure wrijfweerstand vereisen, zelfs op moeilijke oppervlakken, zoals in de farmaceutische en voedingsindustrie.